GDPR

Ochrana osobních údajů
ÚDAJE, KTERÉ POSKYTUJETE JSOU U NÁS V BEZPEČÍ
Informace o nakládání s osobními údaji zákazníků, klientů, účastníků kurzů


Správce

Správcem poskytnutých osobních údajů je podnikající fyzická osoba Jan Peterka, IČO 41745337.
Jan Peterka provozuje webové stránky www.lecenka.cz.

Kontaktní údaje

Budete-li mít jakékoli otázky k ochraně svých osobních údajů, můžete se na nás obrátit prostřednictvím e-mailové adresy
eshop(zavináč)lecenka.cz nebo telefonicky 603802527 či datové schránky vtsnybk .

Jan Peterka
Helsinská 2786
272 04 Kladno – Rozdělov

Číslo účtu: 1032325744/5500  Raiffeisenbank a.s.
IBAN: CZ3155000000001032325744

 Rozsah osobních údajů a účel zpracování

Zpracováváme osobní údaje, které nám poskytnete a to za účelem splnění smluv, dodání zboží a služeb, organizace kurzů a seminářů, konzultací (osobních či mailových), individuálních terapií a zasílání obchodních sdělení.

- Jméno a příjmení
- e-mailová adresa
- telefonní číslo
- datum a čas narození (pro astrologické účely)
- bydliště a povolání (pro některé kurzy a dodání zboží)
- fakturační údaje
- případně další údaje v závislosti na poskytnuté službě

E-mailovou adresu, jméno a příjmení využíváme pro zasílání informací týkajících se objednávek, nákupů, objednávek a se svolením i pro  marketingové účely. Především pro rozesílání informací o novinkách, akčních nabídkách a pořádaných akcí. Tyto informace jsou vám zasílány pokud nám k tomu udělíte souhlas. Ze zasílání marketingových zpráv se můžete kdykoliv odhlásit, a to prostřednictvím mailu, na adresu eshop(zavináč)lecenka.cz. Do zprávy stačí napsat heslo "NEZASÍLAT MAILY". Zprávu je potřeba odeslat z emailové adresy na kterou vám zprávy chodí a nebo jí musíte uvést do zprávy pro odhlášení. Pokud zpráva obsahuje tlačítko pro odhlášení, můžete využít i to.

Fotografie a videozáznamy ze seminářů

Na některých kurzech, seminářích či jiných živých akcích pořizujeme fotografickou dokumentaci či video záznam. Fotografie používáme v propagačních materiálech, především na webových stránkách. Video záznam slouží účastníkům online kurzu ke zhlédnutí. U těchto materiálů nikdy nejsou uvedena jména účastníků, jedině pokud by se jednalo o referenci a to na základě souhlasu. Pokud byste na záznamech nechtěli být, dejte nám vědět prostřednictvím výše uvedených kontaktních údajů.
Vaše osobní údaje si ponecháváme po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování nebo jsem v konkrétních případech neuvedl jinak.

Předávání osobních údajů třetím stranám

Většinu zpracovatelských operací zvládáme sami a nepotřebujeme k nim zapojit třetí strany.

Pro zajištění dílčích zpracovatelských operací, které nedokážeme zajistit vlastními silami, využíváme služeb a aplikací zpracovatelů, kteří se na dané zpracování specializují a jsou v souladu s GDPR.

Všichni zapojení zpracovatelé jsou povinni vaše osobní údaje chránit stejně jako my a zavázali se nám k tomu svým prohlášením nebo smlouvou.

Jsou to především dodavatelé z oblasti: serverové infrastruktury, bezpečnosti
a účetnictví (server Stormware).
Dále využíváme služby Google Analytics, Google Disk pro zálohování, servery Globeweb pro webhosting, facebook, Instagram, Heureka-ověřeno zákazníky, Seznam zboží a Google nákupy.

Je možné, že pro usnadnění a zkvalitnění zpracování se v budoucnu rozhodnu využít další aplikace či zpracovatele. Slibuji vám však, že v takovém případě budu na zpracovatele klást při výběru minimálně stejné nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování jako sám na sebe.

Předávání dat mimo Evropskou unii

Data zpracováváme v rámci Evropské unie nebo v zemích, které zajišťují odpovídající úroveň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise. Mimo Evropskou unii využíváme služby Google Analytics, Google Disk pro zálohování, Google nákupy, facebook, Instagram.

Vaše práva

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu: eshop(zavináč)lecenka.cz.

Máte právo na informace

které je plněno již touto informační stránkou se zásadami zpracování osobních údajů.
Díky právu na přístup nás můžete kdykoli vyzvat a my vám doložíme ve lhůtě 30 dní, jaké vaše osobní údaje zpracováváme a proč. Toto právo můžete využít zdarma, a to až pro 3 dotazy ročně. Další dotazy budou zpoplatněny částkou 100 Kč za jeden dotaz. 

Právo na omezení zpracování

můžete využít, pokud se domníváte, že zpracováváme vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádíme zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud jste vznesl(a) námitku proti zpracování. Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování. (Např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení.)

Právo vznést námitku

Pokud se domníváte, že zpracovávám osobní údaje neoprávněně. 

Právo na přenositelnost

Pokud byste chtěli své osobní údaje vzít a přenést k někomu jinému, budu postupovat stejně jako při využití práva na přístup - jen s tím rozdílem, že vám informace dodáme ve strojově čitelné podobě. Tady potřebujeme alespoň 30 dní.

Právo na výmaz (být zapomenut)

Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechceme na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažeme veškeré vaše osobní údaje ze svého systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebujeme 30 dní.

V některých případech jsme vázáni zákonnou povinností, např. musíme evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budeme informovat na e-mail.

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů

Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme moc rádi, pokud nejprve budete o tomto podezření informovat nás, abychom s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit.

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení

E-maily s inspirací, články či produkty a službami vám zasílám, jste-li můj klient, účastník kurzu či semináře. Odhlásit se můžete prostřednictvím odhlašovacího odkazu v každém e-mailu.
V jiných případech (např. registraci pro odběr novinek) vám je posílám jen na základě vašeho souhlasu. Ve všech případech můžete ukončit odběr našich e-mailů stisknutím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu, pokud tam odkaz je nebo zasláním mailové zprávy, na adresu eshop(zavináč)lecenka.cz. Do zprávy stačí napsat heslo "NEZASÍLAT MAILY". Zprávu je potřeba odeslat z emailové adresy na kterou vám zprávy chodí a nebo jí musíte uvést do zprávy pro odhlášení.


Tyto zásady zpracování jsou platné od 13.12.2022.


Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. NESOUHLASÍM s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).

Souhlasím
Přizpůsobit