REGISTROVANÍ ZÁKAZNÍCI MAJÍ 5 % SLEVU NA VŠECHNY NEZLEVNĚNÉ PRODUKTY
katalogové číslo: | PC0023 |
výrobce: | PRAŽSKÁ ČOKOLÁDA - Steiner & Kovarik |
Většina pralinek je plná tuku, éček, konzervantů a umělých aromat, proto obecně spíše nejíst. Pokud chceme mlsat co nejzdravěji, tak je lepší dát přednost dražé (obalovaným oříškům či ovoci) anebo nejlépe opravdu kvalitní tzv. bean to bar čokoládě, ideálně s nějakou lepší variantou cukru (panela, kokosový nebo datlový cukr).
To jste slyšet nechtěli?
Máme řešení: Naše ručně dělané pralinky jsou vyrobeny jen z těch nejlepších surovin, umělým aditivům a přidaným tukům jsme se vyhýbali na sto honů. Pralinky jsme pro vás ručně vyrobili z těch nejlepších surovin. Naše krémy nejsou nastavované žádnými přídavnými tuky a cukry - jen oříšky, ovoce a případně kokosový cukr.
CZ Složení: hořká čokoláda: obsah kakaových součástí nejméně 53 % (cukr, kakaové boby, kakaové máslo, emulgátor: slunečnicový lecithin, aroma: pravá vanilka), mléčná čokoláda: obsah kakaových součástí nejméně 35 % (cukr, kakaové máslo, sušené mléko, kakaové boby, emulgátor: slunečnicový lecitin, aroma: přírodní vanilka), bílá čokoláda: obsah kakaových součástí nejméně 28 % (cukr, kakaové máslo, sušené mléko, emulgátor: sójový lecithin, aroma: přírodní vanilka), mandle, lyofilizované maliny, kakaové boby, kokosový cukr, kakaové máslo, lískové ořechy Piemonte, pistácie, jedlé zlato. Může obsahovat suché skořápkové plody. Uchovávejte v chladu a suchu. Vyrobeno ručně v České republice.
Energetické hodnoty pro 100 g: Energetická hodnota - 2398 kJ/ 575kcal; Tuky - 40,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny - 18,7 g; Sacharidy - 44,5 g, z toho cukry - 41,3 g; Bílkoviny - 8,0 g; Sůl - 0,11 g.
Naše kakaové boby (směs trinitaria a criola) jsou s láskou pěstovány v Kolumbii na rodinné farmě Justiniana Suaréze, kterého osobně známe. Víme, že hnojí pouze přírodními probiotiky, chová se šetrně ke svým pracovníkům plantážím, ctí přírodu celkově a nezaměstnává děti. Tím, že platíme přímo jemu, je cena přesně taková, jakou potřebuje pro perfektní fungování.
Vše je tak pěstováno a zpracováváno v BIO kvalitě, což se odráží na vysoké kvalitě kakaových bobů. Farma Justiniána Suaréze se dnes rozkládá na cca 30 ha, kde se pěstují výlučně kakaové boby nejvyšší kvality.
Justinián Suaráz sám dnes aktivně bojuje za zachování tradiční zemědělské výroby a ve spolupráci s vládními organizacemi se spolupodílí na potlačování nelegálního zemědělství a pěstování nelegálních plodin.